Shirts, sweaters, hoodies, tanktops, mondkapjes, rompertjes en mokken met schuine teksten, foute designs en platte oneliners!

Donnies Verhaal

Donnie is wat men in de volksmond noemt “een mooie gek”. Relatief goed opgevoed door zijn moeder en alcoholistische stiefvader, maar het leven op een kamp in een woonwagen heeft zo zijn sporen nagelaten. Positief en negatief.

Op een dag kreeg hij een laptop van zijn stiefvader. Was van de vrachtwagen gevallen, maar deed het nog opvallend goed verder. Ook geen krassen en zo, maar daar wilde zijn vader niets over zeggen. Er stond zelfs een werkend account van Adobe CC op. Hierdoor kwam Donnie in aanraking met Illustrator.

Na een paar dagen hiermee gekloot te hebben had hij het programma redelijk in de vingers en vroeg hij zich af of hij hier iets mee kon doen. Hij had tenslotte geen baan, werkte altijd zwart, had daardoor ook geen fatsoenlijke CV, maar moest wel in leven blijven natuurlijk. Bier en kleding zijn gewoon heel belangrijk voor Donnie.

Na een flink nachtje doorhalen kreeg hij plotseling een idee: t-shirts met epische oneliners! Die tanktops die iedereen om hem heen droeg vond hij maar niets. Daar kwam zijn pensje ook niet echt mooi uit. Het was dus tijd voor wat nieuws.

In de weken die hierop volgde heeft hij het hele plan uitgevoerd. Zich netjes bij de K.v.K. aangemeld, een webshop uit de grond gestampt en al zijn maffe designs toegevoegd. Donnie werkt nu wit en is weer blij. Hij drinkt zelfs iets minder overdag.

Einde.

kortingsode toevoegen